Aika wakioitua.

Turvallisuutta ja huolettomuutta yrityksenne arkeen

Hyvin usein yrityksissä koetaan haasteita ymmärtää vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyviä asioita. Ennakointi saattaa olla hankalaa ja vasta riskien toteutumisen jälkeen asiaan koetaan tarvetta perehtyä tarkemmin. Wakiossa on tunnistettu yritysten oikeanlaisen vakuuttamisen merkitys ja tarve ja siksi haluammekin olla osana viemässä vakuutusmeklaritoimintaa eteenpäin Suomessa. Vakuutusmeklarina haluamme auttaa asiakasyrityksiämme tekemään oikeita valintoja toimivan arjen varmistamiseksi.

Wakio on vakuutusyhtiöstä riippumaton vakuutusmeklari ja kumppaninne, joka toimii yrityksenne edunvalvojana yrityksenne kaikissa vakuutusasioissa. Kun yrityksenne valitsee vakuutusmeklariksenne Wakion – käytettävissänne on vuosikymmenten kokemus vakuutusalalta ja ammattitaitomme eri vakuutuslajien, toimialojen riskien ja vakuutusmarkkinoiden tuntemisessa.

Tarjoamme vakuutusmeklaripalveluita laajalla skaalalla. Tutustu alla oleviin palveluihimme ja valitse, mikä palvelu vastaisi parhaiten yrityksenne tarpeita.

Pitkän kokemuksemme ja korkean ammattitaitomme ansiosta voimme olla apunasi yrityksesi vakuuttamisessa ja riskienhallinnassa, olivatpa kyseessä vapaaehtoiset tai lakisääteiset vakuutukset.

Missio

Me huolehdimme riskienhallinnan ja vakuuttamisen. Sinun ei tarvitse.

Visio

“Olemme johtava suomalainen asiantuntija riskienhallinnassa ja vakuuttamisessa. Kerromme asiamme ymmärrettävästi ja hyödynnämme työssämme digitaalisuutta. Ihminen ihmiselle.”

WAKIO arvot

Turvallisuus

Haluamme vakuutusmeklarinanne olla luomassa turvallista ja huoletonta arkea yrityksenne työn ääressä.

Ammattimaisuus

Vakuutusalalla vuosikymmenten työn tuoma kokemus ja viisaus näkyy työssämme. Perehdymme riskeihin perinpohjaisesti ja huomioimme jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet.

Vastuullisuus

Toimimme vakuutusmeklarinanne ja edustajananne aina yrityksenne parhaaksi. Turvaamme kaikissa tilanteissa asiakkaidemme edut – toimien kuitenkin aina samalla vastuullisesti sekä ammattimaisesti myös muita sidosryhmiä kohtaan.

Me olemme WAKIO

Antti Konttinen

Kimmo Konttinen

Marko Määttä

Anna Konttinen

Eeva-Maria Paavola

Jussi Aalto

Pessi Salakari

Iisak Autio

Mariella Konttinen

Katariina Konttinen

Scroll to Top