Asian­tuntija avuksi vakuuttamiseen ja riskien­hallintaan

SUOSITUIN

WAKIO Huoleton

WAKIO Huoleton- asiakkaana yrityksenne saa käyttöön asiantuntijan kaikissa päivittäisiin vakuutusasioiden ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa, jolloin yrityksellenne jää enemmän aikaa ja resursseja oman yritystoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

WAKIO Vuositurva+

WAKIO Vuositurva+ – asiakkaana yrityksenne saa käyttöön kaikki päivittäisiin vakuutusasioiden hoitamiseen tarvittavat palvelut ja rajatun  määrän konsultointia vakuutuskaudessa.

WAKIO Optimointi

WAKIO Optimointi- asiakkaana saatte puolueettoman ammattilaisen arvioimaan vakuutusturvanne kattavuuden ja tarpeet. WAKIO etsii yrityksellenne parhaan mahdollisen vakuutusratkaisun markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan.

WAKIO Konsultointi

WAKIO Konsultointi on palvelu niille yrityksille, jotka tarvitsevat asiantuntijatietoa tai apua yksittäisiin vakuutuksiin, vahinkoihin tai riskienhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Lakiasiat
lisäpalveluna

Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa lakiasiat ja lakimiehen palveluiden tarve kasvaa. Lakiasiat tulevat usein mukaan esimerkiksi erilaisia sopimuksia tehtäessä, mutta myös riski joutua turvautumaan juristin apuun mahdollisessa liiketoimintaan liittyvässä riitatilanteessa kasvaa. Aina asiakkaalla ei ole omasta takaa osaavaa juristia erilaisiin tarvittaviin tilanteisiin.

Scroll to Top