WAKIO Vuositurva+

Palvelu yrityksesi vakuuttamiseen ja riskienhallintaan

Wakio Vuositurva+ -asiakkuudessa yrityksen vakuutuksille tehdään laaja riskikartoitus (sis. vakuutustarpeiden arviointi ja päivittäminen ajantasaiseksi) sekä hallinnoidaan yrityksen vakuutusturvaa (sis. uudet vakuutukset ja vakuutusten päivitykset muutostilanteissa). Palveluun kuuluu myös vakuutusten ja vahinkojen tilastointi, seuranta ja raportointi ja vakuutusturvan sisällön tarkastaminen vuosittain. Lisäksi palvelu pitää sisällään konsultointi- ja neuvontapalveluita vakuutus- ja vahinkoasioissa kymmenen (10) tuntia sopimuskaudessa.

Asiakkaana säästät lisäksi vakuutus­maksuissa 1-15% vuosittain

WAKIO Vuositurva+ -asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa vakuutukset ns. nettohintaisina, jolloin kaikkien vakuutusten vuosimaksut laskevat vakuutusmaksun ns. hoitokuluosuuden verran, keskimäärin 1,0–15,0 % vakuutuslajista riippuen. Tämän edun saa vain vakuutusmeklarin hoitosopimusasiakas.

Asiantuntevat vakuutus­meklarin konsultointipalvelut käytössänne 10 tuntia sopimuskaudessa

WAKIO Vuositurva+ -asiakkaanamme yrityksellänne on käytössä vakuutusmeklarin konsultointi- ja neuvontapalvelut vakuutus- ja vahinkoasioissa 10 tuntia sopimuskaudessa. Ylimenevistä työtunneista konsultointi- ja neuvontapalveluissa laskutamme lisähintaa. Lue alta, mitä kaikkea palvelu pitää sisällään.

WAKIO Vuositurva+

Scroll to Top