vakuutusmeklari, vakuutusmeklaripalvelu, vakuutuspalvelu, vakuutusasiantuntija, riskienhallinta, riskienhallintapalvelu, vakuutus, vakuutuskartoitus, yritysvakuutus, vahinkovakuutus, vakuutusturva, vakuuttaminen, meklari, meklaritoiminta, suomen vakuutusmeklariliitto, yrittäminen, yritystoiminta, su

Me wakioimme
yritysten vakuutusasiat.

wakio1.jpg
 

Aitoa vakuutuspalvelua.
Ja ymmärrettävässä muodossa.

Wakio on vakuutusyhtiöistä riippumaton asiantuntija ja kumppanisi, joka toimii yrityksesi edunvalvojana vakuutuksiin, vahinkoihin ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa.

Kun yrityksesi vakuutukset hoidetaan Wakiossa - käytettävissäsi on laaja vuosikymmenten kokemus vakuuttamisessa sekä ammattitaitomme eri vakuutuslajien, toimialojen riskien ja vakuutusmarkkinoiden tuntemisessa.

Kaikkea ei kannata tehdä itse, sillä Wakio hoitaa vakuutuksesi. Saat kilpailuetua yrityksellesi sekä säästät aikaa ja rahaa. Me rakastamme riskienhallintaa ja vakuuttamista, joten sinun ei tarvitse.

Tarjoamme riskienhallinnan ja vakuuttamisen palveluita laajalla skaalalla, valitse tästä sinulle sopiva palvelu

 

 

WAKIO

HoitoPlus

Wakio HoitoPlus -palvelu poistaa yrityksesi murheet vakuuttamisesta.

HoitoPlus-asiakkaana saat tehokkaammin kaikki päivittäisiin vakuutusasioiden hoitamiseen tarvittavat palvelut ja näin yrityksellesi jää enemmän aikaa ja resursseja oman yritysliiketoiminnan hoitamiseen.

Olemme rinnallasi jatkuvasti varmistamassa etusi ja huolehtimassa että mahdollisuutesi menestyä on vakioitu. HoitoPlus -asiakkaanamme saatte lisäksi vakuutusyhtiöistä vakuutukset nettohinnoiteltuna.

wakio2.jpg

WAKIO

VuosiTurva

Vuositurva-sopimuksen valitsee yritys, joka haluaa itse ottaa vastuulleen ja hoidettavakseen vakuuttamiseen liittyvät päivittäiset toimet, mutta tarvitsee kuitenkin apua vakuuttamisen ja riskienhallinnan suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Wakio tarkastaa vuosittain vakuutusturvan ja riskienhallinnan tason ja osoittaa mahdolliset riskitekijät, joihin yrityksessä ei ole osattu varautua.

 
wakio6.jpg

 

Wakio Säästö

Wakio Säästö-sopimus on räätälöity yrityksille, jotka tarvitsevat puolueetonta toimijaa arvioimaan yrityksen vakuutusturvan kattavuus ja tarve - sekä optimoimaan riskitaso ja vakuutusturvat yrityksen tarvetta vastaavaksi.

Me huolehdimme että saatte alan parhaan hintatason ja oikean tasoisen vakuutusturvan yrityksellenne, kauttamme käytössäsi kaikki kotimaiset että tarvittaessa myös kansainväliset toimijat.

Vakuutusturvan kilpailutuksessa hankimme asiakkaalle turva- ja maksutasoltaan parhaat vakuutusratkaisut vallitseva vakuutusmarkkinatilanne huomioiden.

wakiosaasto.jpg
 

Wakio - suomalainen vakuutusmeklari

Wakio on vakuutusyhtiöistä riippumaton asiantuntija ja kumppanisi, suomalainen vakuutusmeklaritalo, joka toimii edunvalvojanasi ja asiantuntijanasi kaikissa vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Kauttamme käytössäsi on laajasti kaikki kotimaisten ja myös kansainvälisten vakuutusyhtiöiden tarjoamat tuotteet ja palvelut. Wakio on Suomen Vakuutusmeklariliiton (SVAM) ja Suomen Yrittäjien (SY) jäsen.

Vakuutusmeklaritoiminta, kuten vakuutusyhtiöiden ja muidenkin finanssialan toimijoiden toiminta on lain säätelemää. Finanssivalvonta valvoo, että vakuutusmeklarit toimivat lain, viraston antamien määräysten ja ohjeiden, sekä hyvän vakuutusmeklaritavan mukaisesti.

Finanssivalvonta ylläpitää vakuutusedustajarekisteriä, johon on merkitty kaikki ne henkilöt ja yritykset, joilla on oikeus harjoittaa Suomessa vakuutusmeklaritoimintaa. Olemme Finassivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari.
Lisätietoa: www.finanssivalvonta.fi

 

yhteystiedot

Wakio Oy
Halkoniemenkatu 5 A
33410 Tampere
Puh. 010 411 1381
info@wakio.fi

Sopimusasiakkaille
 asiakaspalvelu@wakio.fi
010 411 1381

 
antti_konttinen.jpg

Antti Konttinen
Toimitusjohtaja, CEO
Vakuutusmeklari RVM

antti.konttinen@wakio.fi 
puh. 050 502 1691

eeva1.jpg

Eeva-Maria Paavola
Myyntipäällikkö

eeva-maria.paavola@wakio.fi 
puh. 044 981 8972

Wakio anna.jpg

Anna Konttinen
Vakuutusmeklari RVM

anna.konttinen@wakio.fi 
puh. 050 476 2792

kristian_karppi.jpg

Kristian Karppi
Asiakkuusjohtaja, COO
Vakuutusmeklari RVM

kristian.karppi@wakio.fi
puh. 050 463 2354

kata.jpg

Katariina Konttinen
Myyntiassistentti

asiakaspalvelu@wakio.fi 
puh. 010 411 1381

kimmo1.jpg

Kimmo Konttinen
Konsultti

kimmo@wakio.fi 
puh. 040 511 1002

 
 
wakio4.jpg
 

Hyödyt Wakiosta

Pitkän kokemuksemme ja korkean ammattitaitomme ansiosta voimme olla apunasi olivatpa kyseessä vapaaehtoiset tai lakisääteiset vakuutukset.

Tänä hektisenä aikana on yritykselle elintärkeää, että on jatkuvasti ajan tasalla nopeasti muuttuvassa yritysten toimintaympäristössä.

Wakion päämies on aina asiakas ja näin ollen vakuutusmeklarina Wakio ajaa vain asiakkaansa etuja. Vakuutusmyyjän tai -edustajan päämies taas on aina vakuutusyhtiö, ja luonnollisesti vakuutusmyyjä ajaa edustamansa vakuutusyhtiön etuja.

Wakion sopimusasiakkaana, vakuutusmeklaria käyttävänä asiakkaana saat vahinkovakuutusten maksut nettohintaisina, jolloin vakuutusmaksut alenee vakuutusmaksun ns. hoitokuluosuuden verran, keskimäärin 1,0–15,0 % vakuutuslajista riippuen.