WAKIO Lakipalvelut

Lakipalvelut kumppani­verkostomme kautta

Yrityksen liiketoiminnan kasvaessa lakiasiat ja lakimiehen palveluiden tarve useimmiten kasvaa. Lakiasiat tulevat usein kyseeseen esimerkiksi erilaisia sopimuksia tehtäessä, mutta myös riski joutua turvautumaan juristin apuun mahdollisessa liiketoimintaan liittyvässä riitatilanteessa kasvaa. Aina asiakkaalla ei ole omasta takaa osaavaa juristia erilaisiin tarvittaviin tilanteisiin.

Kauttamme laaja kumppaniverkosto lakiasioissa, johon ohjaamme tarvittaessa asiakkaamme ja josta asiakkaamme saavat avun kaikkiin yritystoiminnassa tarvittaviin tilanteisiin.

WAKIO Huoleton -asiakkaana kauttamme lakiapua erilaisiin tilanteisiin

Vakuutusmeklarina Wakio tuntee asiakkaansa liiketoiminnan ja konsultoimme osaltamme tarvittaessa  lakimiestä vakuutusjuridiikan osalta tarpeen mukaan eri prosesseissa. Näin asiakkaalla on vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvissä prosesseissa kaksi osaajaa apunaan. Pitkäaikaisella yhteistyöllä voidaan tunnistaa paremmin asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita.

Yleisimpiä syitä turvautua juristin apuun ovat yrityksillä mm. erilaisten yritystoimintaan  liittyvien urakointisopimusten tai toimitusta koskevien sopimusten laatimiset, erilaiset sopimusriidat, vastuukysymykset, vastuuvahingot, yritystoimintaan liittyvät riitatapaukset tai vaikka omistajamuutokset yrityksessä sekä yritysten liiketoiminnan kaupat. Suosittelemme hankkimaan lakiasiantuntijan apua ennakoivasti esimerkiksi yrityksen vaativiin sopimusjuridiikkaan tai toimitussopimuksia koskeviin lausekerakenteisiin. Tämä toimenpide vähentää sopimusjuridisia riitatilanteita myöhemmissä vaiheissa.

Scroll to Top